Walkera QR Tali H500 FPV

De Walkera QR Tali H500 FPV is een drone met camera. Dankzij het hexacopter model met 6 motoren en propellers is dit een zeer stabiele camera drone. De Walkera QR Tali H500 FPV is standaard voorzien van een Walkera G-3D Gimbal. Dit is een camera gimbal welke op 3 assen gestabiliseerd is.  Hierdoor hebben de video/foto opnames geen last van de bewegingen van het vliegen/de wind en worden strakke beelden zonder schokken gegarandeerd.

Walkera Ilook+ Camera
De Walkera Ilook+ camera bij de Tali H500 geleverd. Dit is een GoPro achtige actioncam welke kan filmen op Full HD met 1920x1080p resolutie met 30 frames per seconde. De Ilook+ camera maakt foto’s met maar liefst 13 megapixels! In de Ilook+ camera zit reeds een 5.8Ghz videozender verwerkt welke de live videobeelden naar de grond kan sturen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Walkera Devo F12E zender besturing
De meegeleverde besturing ligt prettig in de hand zodat alle knoppen en schakelaars makkelijk bedient kunnen worden. Op het scherm van maar liefst 5 inch kan de live video feed uit de Tali H500 bekeken worden. Tevens is de belangrijkste vluchtdata zoals accu spanning, GPS status en temperatuur ook zichtbaar op het scherm (On screen display).

GPS en Return Home
De Tali H500 is standaard uitgevoerd met een geavanceerd GPS systeem. Hierdoor weet het toestel waar hij is en hoe hij terug moet komen in geval de Return Home functie gebruikt wordt. De GPS lock zorgt dat het toestel keurig vast blijft hangen op de plek waar de piloot hem naartoe gestuurd heeft. Dit ongeacht hoeveel wind er staat.

Intrekbaar Landingsgestel
Het intrekbaar landingsgestel van de Tali H500 is een zeer mooie feature. Zodra het landingsgestel omhoog is heeft de camera 360 graden vrij zicht en nemen de aerodynamische eigenschappen van het toestel toe.

Features
– Zeer stabiel vlieg gedrag
– Tot wel 30 minuten vliegtijd
– Full HD opnames
– GPS & Compas module ingebouwd
– Automatische Go-Home zekerheidsfunctie
– Lipo snellader
– G-3D Gimbal (ook voor de GoPro)
– Duidelijke LED Verlichting
– Intrekbaar landingsgestel

Hoe hoog en ver kan de Walkera Tali H500 vliegen
Het maximale bereik van de besturing ligt tussen de 1 en 2 kilometer. De reikwijdte van de video zender is circa 0.5-1Km. In het geval de drone buiten het bereik van de besturing komt zal deze automatisch terug komen vliegen naar de locatie waar hij opgestegen is. Hiervoor is het wel essentieel dat er een goed GPS signaal aanwezig is.

Walkera QR Tali H500 box contents
Tali H500 Box Contents

Als je een Walkera Tali H500 koopt, wat zit er dan allemaal bij?
– Walkera Tali H500 Camera Drone
– Walkera G-3D brushless gimbal
– Walkera Ilook+ Full HD Camera
– Walkera Devo F12E zender incl. 5 inch monitor
– Automatische lipo lader incl. laadkabels
– Handleiding

Klik hier om een Walkera QR Tali H500 te kopen!