Blade

Blade is een merknaam onder de vlag van Horizon Hobby en heeft inmiddels een indrukwekkende serie aan drones op de markt gezet. Blade maakt momenteel letterlijk voor elke drone piloot wat wils. In de blade serie vindt je alles van nano quadcopter tot aan een drone met camera. Sinds kort is er zelf een heuse race quadcopter in het assortiment bij gekomen!

Blade Pico QX
Blade Pico QX

Blade Pico QX RTF met SAFE
Dit is de kleinste Blade micro quadcopter ooit gemaakt. Dankzij de SAFE technology (Sensor Assisted Flight Envelope) is deze makkelijk voor iedereen bestuurbaar. De Blade Pico QX is zo ontworpen dat deze tegen een stootje kan. De propeller beschermers zorgen dat de props wegblijven van muren en plafond. Heb je het vliegen onder de knie, dan zet je de Blade Pico QX in de acro mode zodat je kunt flippen met druk op de knop.

Blade Pico QX RTF specificaties
Type: Pico QuadCopter
Diameter: 92mm
Gewicht: 8 g
Geschikt voor: Beginners

Blade Pico QX kopen? Klik hier voor de actuele prijs!


Blade Nano QX
Blade Nano QX

Blade Nano QX RTF met SAFE
De Blade Nano QX is klein genoeg om overal te kunnen vliegen. Lekker door het huis of kantoor racen. Met het gewicht van slechts 16.5 gram kun je eigenlijk geen schade aanrichten. Heb je nog nooit gevlogen? Geen probleem! De Blade Nano QX is voorzien van het SAFE systeem welke zorgt dat deze nano quadcopter makkelijk bestuurbaar is voor iedereen.

Blade Nano QX RTF specificaties
Type: Nano QuadCopter
Length: 140mm
Gewicht: 16.5 g
Geschikt voor: Beginners/Gevorderd

Blade Nano QX kopen? Klik hier voor de actuele prijs!


Blade Nano QX 3D
Blade Nano QX 3D

Blade Nano QX 3D RTF met SAFE
De Blade Nano QX 3D is de acrobatische broer van de gewone Nano QX. Hoge snelheid, flips, haarspeld bochten en op zijn kop vliegen, daar draad de Nano QX 3D zijn hand niet voor om. Een absoluut adrenaline monstertje voor elke piloot die meer wil dan alleen rondjes vliegen!

Blade Nano QX 3D RTF specificaties
Type: 3D Nano QuadCopter
Length: 140mm
Gewicht: 16.5 g
Geschikt voor: Gevorderd

Blade Nano QX 3D kopen? Klik hier voor de actuele prijs!


 

Blade Nano QX FPVBlade Nano QX FPV RTF met SAFE
De Blade Nano QX FPV is de eerste vliegklare FPV quadcopter die op de markt gebracht is door Horizon Hobby. In de QX FPV zit een camera en videozender ingebouwd. De beelden die de camera maakt worden door de video zender live uitgezonden. FPV staat voor “First Person View” wat betekend dat je live het camera beeld uit de Nano QX FPV kunt bekijken via een scherm of videobril. Hierdoor krijg je het gevoel dat je in de Nano QX tijdens het vliegen. Een unieke ervaring die ieder mens graag een keer wil meemaken.

Blade Nano QX FPV RTF specificaties
Type: Nano QuadCopter met FPV (First Person View)
Length: 140mm
Gewicht: 22 g
Geschikt voor: Gevorderd

Blade Nano QX FPV kopen? Klik hier voor de actuele prijs!