Syma X5C

Syma X5C
Syma X5C

Syma X5C quadcopter met HD Camera

De Syma X5C is een compacte quadcopter welke compleet gebouwd en vliegklaar geleverd wordt. Mede dankzij zijn goede stabiliteit en vriendelijk vlieggedrag is de Syma X5C uitermate geschikt voor de beginnende piloot. Dit neemt echter niet weg dat hij saai is voor de ervaren piloot!

De vliegmodus kan omgeschakeld worden tussen beginnen en gevorderd op de 2.4Ghz zender besturing. In de gevorderde stand reageert de X5C veel scherper en kan er veel harder en agresiever gevlogen worden. Met een simpele druk op de knop kan de Syma X5C zelfs loopingen maken!

De Syma X5C vliegt op een 3.7V-500Mah lipo accu. Deze kan makkelijk gewisseld worden waardoor er makkelijk met meerdere accu’s gevlogen kan worden waardoor je niet steeds hoeft te wachten tijdens het laden. Het opladen van de Lipo accu gaat via een USB oplaadkabel.

Standaard wordt bij de Syma X5C een HD camera geleverd met een video resolutie van maar liefst 720p. Foto’s maken kan ook met maar liefst 2.0 Megapixel. Zo kun je dus je eigen lucht foto’s en video’s maken in hoge kwaliteit welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld youtube of Facebook.

Om de vliegrichting en orientatie te waarborgen is de Syma X5C voorzien van rode en groene led verlichting. De led verlichting laat de vliegrichting duidelijk zien in de lucht wat het vliegen makkelijker maakt. De echte durfal kan deze verlichting uiteraard gebruiken om in het donker de lucht in te gaan.

Wat krijgt u allemaal geleverd?
1 x Syma X5C quadcopter
1 x Syma zender (Mode 2)
1 x 3.7V 500mAh LiPo batterij
1 x Schroevendraaier
4 x Reserve bladen
1 x USB-kabel
1 x Handleiding

Kenmerken:
– 4-kanaals besturing
– Bereik circa 50 meter
– Frequentie 2,4 GHz
– Vliegtijd circa 10 minuten
– Laadtijd circa 90 minuten
– Uitgevoerd met 3.7V 500mAh Li-Po
– Gewicht 762 gram
– Afmetingen 190 x 190 x 70 mm
– Zowel binnen als Buiten te gebruiken
– Flexibele rotorbladen
– 2.0 megapixel HD-camera
– 2Gb camera geheugen
– 6 assige gyro stabilisatiesysteem
– LED verlichting

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Syma X5C Video Review

Klik hier om de Syma X5C handleiding te downloaden!